fbpx
  • FENOR is in 2012 opgericht in Friesland.

Over FENOR

Wie we zijn

FENOR is een energieleverancier. Wij leveren stroom en gas aan consumenten en bedrijven in Nederland. Wij zijn nuchter, no-nonsense en gewoon eerlijk over energie. Als betrouwbare energieleverancier willen wij het onze klanten eenvoudig maken. Toegankelijkheid en kwaliteit zijn daarbij belangrijk.

Waarom FENOR?

  • Eerlijk over energie
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Goede service staat voorop
  • Altijd leveren
  • Groene energie uit eigen land bij ons product Maximaal Groen

Onze producten

Wij bieden verschillende contracten en producten, en altijd tegen een scherpe prijs. Per product zijn er twee opties. U kunt dus zelf bepalen welke energie u door FENOR geleverd wilt hebben.

Stroom
Stroom van FENOR is altijd groen, maar hóe groen bepaalt u zelf. U heeft de keuze tussen ‘Standaard Groen’ en ‘Maximaal Groen’. Bij ‘Standaard Groen’ komt de stroom van Europese zon en wind. Bij ‘Maximaal Groen’ wordt de zonne- en windenergie opgewekt in Nederland. Via het stroometiket kunt u altijd zien waar uw stroom vandaan komt.

Gas
Ook voor gas zijn er twee opties: ‘Standaard Grijs’ en ‘Maximaal Groen’. Het is in beide gevallen hetzelfde gas, maar bij ‘Maximaal Groen’ zorgen wij voor CO2-compensatie op basis van Gold Standard certificaten. Dat is een keurmerk voor klimaatcompensatie via kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden die écht zorgen voor CO2-reductie.

Hoe het begon

Bij de oprichting van FENOR in 2012 in Friesland speelde ECNed een belangrijke rol. ECNed is in 1999 opgericht als consultancybedrijf dat zakelijke klanten adviseert over de energienota. Vanuit inzicht in de markt en financiële kennis kon ECNed een duidelijk profiel schetsen van de ‘ideale’ energieleverancier in Nederland. In 2012 leidde dat tot de oprichting van FENOR. Sindsdien is FENOR uitgegroeid tot een serieuze speler op de energiemarkt, met een hecht team van ervaren professionals.

Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring in de energiesector. Waar wij voor staan: altijd leveren, aantrekkelijke tarieven, openheid en eenvoud.

We zijn niet te groot en niet te klein, maar precies goed! We combineren de flexibiliteit en benaderbaarheid van een kleine organisatie met de expertise en slagkracht van een grote organisatie. Daardoor kunnen we onze klanten de service bieden die ze verwachten en verdienen.

Ervaringen

Suzanne Schulting – Olympisch kampioen shorttrack
“Gewoon voordelige energie van een leverancier die altijd levert”

Recensies energievergelijker
“De beste energieleverancier die we tot op heden hebben gehad”
“No-nonsense, punt”
“Elke maand helder overzicht van mijn verbruik”
“Binnen 3 stappen wist ik al hoeveel ik zou besparen”

Vormgeving en realisatie: NDC mediagroep