fbpx
  • We helpen u graag!

Aanmelden

  • Ik wil meerdere adressen tegelijk aanmelden Dat kan op twee manieren. U kunt elk adres apart aanmelden, maar u kunt ook contact opnemen met onze klantenservice op telefoonnummer 085 – 77 33 120 of per e-mail via klantenservice@fenor.nl.
  • Kan ik me met spoed aanmelden? Zeker. Geef bij uw online aanmelding duidelijk aan dat u haast heeft en bel ons ook. Wij doen dan ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u niet zonder stroom en gas komt te zitten.
  • Ik wil me aanmelden Ga naar FENOR.nl/thuis of FENOR.nl/mkb en meld u in vier stappen online aan. U ontvangt direct een aanbod dat past bij uw situatie.

Klantenservice

Contact

Heeft u een vraag? Kijk eerst eens of u het antwoord kunt vinden in de lijst met onderwerpen. Als u graag een van onze medewerkers persoonlijk wilt spreken, bel dan naar 085-7733120. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur.

 

Storing

Meld een storing in uw gas- of stroomlevering direct bij het Nationaal Storingsnummer Gas en Stroom, per telefoon op 0800-9009 (24 uur per dag beschikbaar). Uw melding komt dan rechtstreeks terecht bij uw regionale netbeheerder, zodat die meteen maatregelen kan treffen. Zie ook www.gasenstroomstoringen.nl.

 

Verwijdering gasaansluiting

Gaat u gasvrij wonen? U kunt de aansluit- en transportovereenkomst (ATO) die u met uw netbeheerder heeft opzeggen. U dient zelf de verwijdering van uw gasaansluiting aan te vragen via www.mijnaansluiting.nl. De netbeheerder zal dan zorgdragen voor het verwijderen van de gasmeteropstelling en de aansluitleiding.

Vormgeving en realisatie: NDC mediagroep