fbpx

Energiekosten berekenen

Geplaatst: 7 december 2020 · In categorie: Energierekening


Wij kunnen ons goed voorstellen dat u, voordat u kiest voor een energieleverancier, eerst wilt weten welk termijnbedrag u kunt verwachten. Wilt u graag weten hoeveel u per maand zou betalen voor energie van FENOR? Daar kunnen we u snel bij helpen. Op FENOR.nl berekent u in drie eenvoudige stappen uw energiekosten en krijgt u een helder overzicht van de verschillende contractvormen.

Begin op FENOR.nl met het invullen van uw postcode en huisnummer en klik dan op ‘Bereken mijn maandbedrag’.

Daarna volgt een aantal aanvullende vragen over uw woonsituatie en verbruik. Hoe meer antwoorden u kunt invullen, hoe beter wij een inschatting kunnen maken van uw energieverbruik en maandbedrag. Uw huidige stroom- en gasverbruik vindt u op uw jaarafrekening. Kunt u die niet zo snel tevoorschijn toveren en heeft u geen idee wat uw huidige gas- en/of stroomverbruik is, dan is dat geen probleem. Dan maken we aan de hand van uw adres, woningtype en gezinssamenstelling een inschatting. Ook of en hoeveel zonnepanelen u heeft, wegen we mee in de berekening van uw energiekosten.

Tot slot verschijnt er een overzicht van de verschillende contracten en bijbehorende maandbedragen. U heeft bijvoorbeeld de keuze tussen FENOR Standaard Groen en FENOR Maximaal Groen. Ook kunt u aangeven welke contractduur uw voorkeur heeft. Wilt u een variabel contract of liever 1, 2 of 3 jaar vast? Welk contract u ook kiest, u bent altijd verzekerd van groene energie voor een scherpe prijs.

Wilt u een van onze contracten afsluiten? Via de button ‘Aanvragen’ komt u terecht op een aanvraagformulier waarop u alle benodigde gegevens kunt invullen. We doen u dan een definitief aanbod en na akkoord van uw kant, regelen wij de rest. Wij zorgen voor een snelle en soepele overstap van uw oude leverancier naar FENOR en kijken ernaar uit u te kunnen verwelkomen als klant.

FENOR. Gewoon eerlijk over energie.


Kies voor FENOR

  • 7.8 beoordeling
  • 88% beveelt ons aan
  • Transparante tarieven
  • Geen sjoemelstroom
  • Geen verkapte cadeau’s
Klantenservice bereikbaar van
maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
085-77 33 120

klantenservice@fenor.nl
contactpagina ›

Misschien vind je dit ook interessant

Energierekening

Waarom stijgen de energieprijzen?

De energieprijzen stijgen. Wat is er aan de hand? Er zijn veel factoren die verklaren waarom de energieprijzen zo hard...

Gas

Foutieve berichtgeving media

Heerenveen, 5 oktober 2021 Naar aanleiding van een persbericht van een energievergelijkwebsite (Vastelastenbond), welke door veel media klakkeloos is overgenomen,...

Gas

Nederland gasvrij?

We horen het steeds vaker. Nederland wil vanaf 2050 geen CO2 meer uitstoten, maar wat voor gevolgen heeft dit voor...

Vormgeving en realisatie: NDC mediagroep